Picture 1.png

Het Integral Business Accelerator Programme

Wanneer je als duurzame ondernemer meer succes en impact wil hebben dan zijn er talloze programma's die je kan volgen. 'Verbeter je mindset', zegt de een. 'Leer verkopen en je zal succesvol zijn', zegt de ander. 'Je moet uitstekend leren communiceren en inspirerend spreken', zegt weer de ander.

En weet je wat, ze hebben allemaal een goed punt. Want om die topondernemer te zijn die echt impact heeft en het verschil maakt, moet je veel in huis hebben.

Waar begin je dan? En hoe zorg je dat het op elkaar is afgestemd? En hoe weet je dan dat dat wat je leert, ook echt de kern raakt?

De oplossing ligt hier.

Hoe zou het zijn als jij alle essentiële skills als ondernemer in één programma kunt leren? Dat leer je bij het Integral Business Accelerator Programme bij Core Connections.

Als succesvol duurzame ondernemer:

 1. Heb je bijzondere, onderscheidende producten qua prijs en of kwaliteit.

 2. Maak je je volledige potentie waar in leven en werken: je weet wat je het liefste doet, hoe je jezelf tot rust kan brengen, je bent vitaal en weet je energie te behouden je weet en hoe je effectieve doelen kan stellen en behalen.

 3. Kan je anderen meenemen met jouw ideëen, en kan je onbegrip, miscommunicatie en zelfs strijd terugdringen en voorkomen.

 4. Weet je hoe je jouw bedrijf laat groeien, meer opdrachten krijgt en meer winst maakt.

 5. Weet je hoe je mensen kan inspireren en activeren. Je kan ze raken met jouw verhaal en zo een nog grotere beweging om jou heen creëren.

 

Deze vijf én nog heel veel meer kwaliteiten ga jij tijdens het Integral Business Accelerator Programma leren.

Wat kenmerkt het programma?

 • Een jaarprogramma waarbij je serieus aan de slag gaat aan jezelf en je bedrijf.

 • Offline en online optie: Kies voor offline of online trainingen.

 • Integrale methodieken: Je leert de meest diepgaande en effectieve methodieken om écht succesvol te ondernemen.

 • Betaalbaar: Je kan ervoor kiezen een maandelijks bedrag te betalen en zo de kosten te spreiden.

 • Voor elke ondernemer: Van startup tot ervaren ondernemer, dit programma past perfect bij jou.

 • Persoonlijke begeleiding: Je krijgt onze persoonlijke begeleiding in jouw proces.

 • Maximale impact: Creeër maximale impact met jouw grote droom.

Robert van Ingen Fotografie-42.jpg

Integreer de vaardigheden van topondernemerschap:

Hoe kan je de beste productlijn ontwikkelen als je nog niet je grootste visie helder hebt? Hoe kan je goed verkopen als je nog niet weet hoe je echt contact maakt met de ander of echt in jezelf gelooft? Hoe kan je gefocust blijven als je nog niet precies weet waar je onderbewust prioriteiten liggen?

Je ziet hoe hier de persoonlijke vaardigheden direct raken aan het ondernemerschap.

Dit is direct ook de essentie van ons integrale werken: we benaderen jou als ondernemer vanuit verschillende persoonlijke invalshoeken en koppelen dit aan ondernemersvaardigheden en strategieën.

Zonder de persoonlijke invalshoeken zijn de ondernemersvaardigheden als een huis op drijfzand. Het kan best even goed gaan. Maar wanneer je écht impact wil maken, of echt goed wil kunnen door blijven gaan met je missie ook wanneer het tegenzit, dan is dat niet voldoende.

En zo zijn omgekeerd alleen de persoonlijke invalshoeken niet voldoende. Dan ben je als een schip zonder richting en zonder het juiste stuur.

Integraal werken heeft een overstijgend effect op alle facetten van ondernemerschap. Samen kijken we naar jou als persoon + de ondernemersskills; vanuit verschillende methodieken. Hiermee bouwt elke bouwsteen op elkaar voort. Daar pluk jij de exponentiële vruchten van.

Daarmee krijg je pas echte impact! Een succesvol lopende onderneming waarmee je jezelf en anderen optimaal dient.

Integraal = exponentieel resultaat

Hoe heerlijk is het dat je niet meer overal hoeft te 'shoppen' qua cursussen om je kennis en vaardigheden bij elkaar te krijgen?

Sterker nog: dat het gehele programma op elkaar is afgestemd?

Integraal werken levert exponentieel resultaat op. Dan is het resultaat meer dan de som der delen. Dan is 1+1 geen twee meer, maar krijg je een exponentieel resultaat van jouw vaardigheden.

In dit programma krijg jij alle tools en inzichten om jouw volledige potentie te leven en jouw onderneming naar het allerhoogste niveau te brengen. Gefocust, gemotiveerd, ontspannen en krachtig. We leren je hoe je je producten en diensten optimaliseert, afstemt op jouw ideale klant en hoe je mensen integer overtuigt. You can do it all.

Dewi van de Waeter - Oprichter The Lekker Company

Dewi is de oprichter van natuurlijke cosmeticalijn 'The Lekker Company'. Haar missie: natuurlijke cosmetica de norm maken waarbij mensen wél weten wat ze op hun huid smeren. Wij hebben gezien hoe ze van de keukentafel met beslagkommen haar bedrijf onder onze begeleiding heeft laten groeien tot een internationale, serieuze cosmeticalijn. Je vindt haar producten onder andere bij de Albert Heijn, Etos, en ondertussen in meerdere Europese drogisterijketens.

Talita Kalloe - Oprichter Soul Stores

Talita Kalloe was bij de start van het programma een zeer succesvol copywriter en kostwinner van haar gezin. Haar hart lag echter bij haar nieuwe bedrijf Soul Stores. Een bedrijf waarbij ze merken en bedrijven uit de retail met een duurzaam en eerlijk verhaal helpt om een podium te krijgen. Maar hoe moest ze dit precies ombuigen naar een bedrijf met diensten? Deze transitie heeft ze onder onze begeleiding met succes gemaakt.drogisterijketens.

Over ons

 

Anne-Jean en Suzan helpen vanuit Core Connections sinds 2010 ondernemers en leiders om betere beslissingen te nemen.

Want dat is waar het om draait voor jouw bedrijf: dat jij de beste beslissingen kan nemen in elke fase.

Om ondernemers zoals jij dat te leren hebben wij de Core Connections Codex ontwikkeld. De methodiek die kijkt naar het totale beeld van een bedrijf en een ondernemer, om van daaruit te leren, implementeren en groeien.

Van Start Up, tot Grown Up, tot Scale Up: de Core Connections Codex heeft een methodiek voor elke fase van een onderneming.

Wij kunnen je advies geven, maar we vinden het belangrijker om jou de tools te geven om zelf aan het roer van jouw groei te staan. Door krachtige trainingen en methodieken voor de integratie in je bedrijf.

Het resultaat: Beslissingen vanuit hart, hoofd en handen. Beslissingen die goed zijn voor jou, goed zijn voor je bedrijf en goed zijn voor de impact van jouw bedrijf.

Dat is waar wij het voor doen.

Ben jij benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? We snappen dat elk bedrijf anders is, dus we kijken graag met je mee. 

Stuur een mailtje naar suzan@coreconnections.nl en dan plannen we een verkennend gesprek in.

Anne-Jean & Suzan