Femke-sneakprev-2.jpg

Hi, ik ben Femke

Stijlelement%20oranje_edited.png

Ik ben ervan overtuigd dat duurzame merken verandering teweeg kunnen brengen. En waar ik ook van overtuigd ben, is dat de juiste branding daaraan bijdraagt. Ik doe dan ook niets liever dan werken met ondernemingen zoals die van jou.  

Jouw groene drijfveer zet mijn strategische blik aan, doet mijn vingers kietelen en geeft me onwijs veel energie. 

Ik ben Femke Pluijm en ik ben verzot op ecologie en creatie. Net als jij, heb ik een passie voor het ondernemerschap. En die passie komt echt tot zijn recht wanneer ik werk met duurzame bedrijven.  

 

Dit kwam al tijdens mijn eerste baan naar voren, toen ik als brandmanager voor een cateraar de kans kreeg om het bedrijf van A tot Z duurzaam te maken. Het bedrijf onderscheidde zich niet alleen op een unieke wijze, het kreeg datzelfde jaar ook een plaats in de top 20 van beste cateraars van Nederland. De kracht van branding werd zichtbaar. Dat wilde ik voor andere bedrijven ook kunnen betekenen. 

 

Hoe meer we ons in de natuur bevinden, des te sterker de band. Ik loop dus met enige regelmaat een lange afstandswandeling door de ruwe natuur van Spanje, België of Nederland. Ook spring ik graag in een kano in Zweden, om lekker off the grid te gaan. Geen zorgen, natuurlijk herhaalt zich dit niet iedere week. Want het allerliefst besteed ik mijn tijd aan heel mooie trajecten met klanten.